2 min read

Stăteam de vorbă cu niște prietene acum câteva zile, după ani în care nu ne mai văzuserăm. Din vorba în vorba, una dintre ele începe să povestească despre casa nouă pe care urmează să o ridice și încep să-i lucească ochii, gândindu-se la bucuria lui Snoopy, bichonul năzdrăvan, de a alerga prin curte. Simțeam o oarecare invidie, fiindcă aș vrea și eu un cățel, doar al meu, pe care să-l alerg prin curte. Eh, fiecare cu prioritățile lui: unii cu joaca, alții cu… joaca, da.

Terenul îl primiseră moștenire. Au deja proiectul, așa că e musai să se apuce de construit la primăvară. Până atunci, au neplăcuta sarcină de a căuta în stânga și în dreapta, pe la magazinele din oraș, tot felul de materiale de construcții. Să facă listă la liste, cu prețuri și numeroase comparații, să caute mai apoi informații despre fiecare furnizor și material. Poate, poate or avea baftă și or pune materiale de calitate. Ca să nu mai zic că își făcea griji deja și de muncitorii care urmau să-i lucreze la casă: oare să plătească particulari sau firme cu echipe specializate?

Îmi dădeam seama că nu-i treabă ușoară, asta cu ridicatul caselor, însă a trebuit să fiu de acord cu ea: mai bine o ridici tu decât să o cumperi la cheie. Măcar știi ce materiale ai folosit și nu-ți cade bucată din peretele de rigips la prima ceartă mai serioasă cu soțul. Așa că am intrat în modul Carmen ajută! și am dat să-i povestesc despre o Casă de Comenzi despre care auzisem de la unii și alții.

Când ne-am renovat noi casa, am avut mare noroc cu un meșter bine intenționat, dar și extrem de priceput, care își cumpăra singur materialele și ne prezenta ulterior bonul fiscal. Știți voi, vorba lungă… Eeei, dar, nu toți meșterii sunt la fel și unii știu să lucreze doar cu anumite materiale, doar de la anumiți furnizori și nu acceptă nici în ruptul capului alte idei. Degeaba vrei tu să ai pereți vopsiți în Caparol, dacă omul știe să lucreze doar cu Havana, pe motiv c-o fi mai ieftin. Până la urmă, el va locui în casa ta, corect?

Cu experiența asta în minte, am deschis rapid pe telefon pagina celor de la Vindem-Ieftin.ro și am sfătuit-o să arunce o geană. Conceptul lor îi permite să găsească toți furnizorii și toate materialele reunite în același loc. Nu mai avea nevoie să facă turul magazinelor de specialitate din oraș, să piardă timp și energie ascultând poveștile fiecărui angajat și să se lase convinsă să cumpere cantități mai mari sau materiale mai slab calitative doar de dragul prețurilor.

Nuuu, draga mea, i-am spus, aici primești consultantul tău dedicat, îi prezinți situația și bugetul, el îți înțelege nevoile și te sfătuiește în consecință. Posibil chiar să economisești nu doar timp, ci și bani! 

Plus, poți vedea cu ochii tăi, prin intermediul testimonialelor video existente pe site, cât de mulțumiți sunt clienții existenți care au comandat prin ei. Unde mai găsești așa ceva?

Cum economisesti bani cand construiesti o casa - Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.roCred că am câștigat-o cu asta, fiindcă și-a sunat repejor bărbatul ca să-i povestească și lui. Nu mai avea răbdare până acasă. Eh, și șțiți voi cum sunt românii, Dar ție ce-ți iese din treaba asta? mă întreabă prietena mea. Mă cam așteptam la întrebarea asta, mi-am asumat-o în momentul în care am decis s-o ajut. Mie nimic, îi răspund, dar ție nu doar că s-ar putea să-ti iasă o economie de 10-20% la totalul necesarului de materiale față de cât ai cheltui în depozitele clasice și magazine, ci și o reducere de 100 lei dacă ajungi să comanzi online și să filmezi livrarea produselor. 

Stă puțin pe gânduri, însă tot nu-i este clar de ce ar face o recenzie videoIa gândește-te! intervin eu. Primești 100 de lei reducere doar ca să certifici practic, prin această filmare, faptul că materialele sunt livrate conform comenzii lansate online și în deplină siguranță. Un video de 1-2 minute. E o nimica toată pentru tine, dacă e s-o luăm așa, însă pentru ei înseamnă totul! Și mai ieși și cu un mic avantaj din toată afacerea asta. Eu aș face-o, dacă aș fi in locul tău. 

A mai scos câteva mâcuri după aceea și am observat cum s-a retras încetișor din discuțiile cu restul fetelor. Pesemne, cerceta îndeaproape opțiunile de pe site și mai cu spor, recenziile video. Cu plăcere să-i fie și cu folos. Doar cei care își construiesc case știu cât de mult bine face și o mică reducere de 100 de lei la o comandă de materiale de construcții. Și pentru ce, în final! Pentru o recenzie video? Eu aș face două.

***

Articol scris în cadrul ediției aniversare SuperBlog, în care am fost aproape de a-mi construi o casă, de dragul probei 4.

Iti multumim ca ai citit acest articol, daca ai o intrebare sau sugestie, te invitam sa adaugi un comentariu.

Daca ti-a placut acest articol, am aprecia un LIKE & SHARE. De asemenea, te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.
Previous articleMaster Chef la mine acasă
Next articleCasa ideală în viziunea unui călător iscusit
Veni Vidi Amo s-a născut dintr-o pasiune imensă pentru oameni și locuri vizitate de-a lungul timpului. Speranța mea este că poveștile, fotografiile și informațiile noastre să vă inspire și motiveze să cuceriți, la rândul vostru, lumea și să cunoașteți culturi și oameni noi, mâncare delicioasă și să aveți experiențe memorabile, de povestit peste ani și ani. Dacă ai ajuns deja până aici, înseamnă că împărtășim pasiunea.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.