1 min read

Editia aniversara Webstock Romania 2018 se apropie cu pasi repezi. Ma incearca emotii, pe de o parte, fiindca este prima participare la o astfel de conferinta, dar si o curiozitate fara margini vizavi de subiectele care urmeaza sa fie discutate.

Aceasta editie aniversara se anunta a fi exploziva, plina de concursuri, vorbitori de marca de la noi din tara, subiecte dintre cele mai interesante, toate dezbatute uneori simultan pe nu mai putin de 4 scene:

  • Inspiration stage da startul cu o sesiune plina de inspiratie, alaturi de Andreea Esca, Mihaela Noroc (cu siguranta va mai amintiti de fotograful care a adunat frumusetea din lumea larga in imagini pline de emotie, in cadrul proiectului The Atlas of Beauty), Vlad Voiculescu, Cabral Ibacka, Delia si Matei Dima.

Dupa pauza de pranz, participantii se vor imparti intre celalalte 3 scene si sesiunile aferente:

  • New Trends Stage, sponsorizata de Raiffeisen Bank, unde vor fi sustinute sesiuni digitale si de platforme sociale.
  • Creativity Stage, sponsorizata de CelMaiBinePlatitJob.ro va gazdui sesiunile de marketing si comunicare.
  • Iar Galaxy Stage, sponsorizata de Samsung, va aborda discutii despre influencer marketing si storytelling.

Spre seara, ne vom reuni cu totii in cadrul Galei Webstock Awards, unde se vor decerna premiile celor mai creative si inedite campanii online din Romania ultimului an. Dupa acest ultim filtru, toti ceilalti care vor mai rezista inca zilei de vineri, 5 octombrie, se vor ascunde dupa luminile petrecerii Webstock, sponsorizate de ABSOLUT, in incercari infinite de socializare.

Inca se mai pot solicita inscrieri gratuite half-day, pentru sesiunile cu incepere de la orele 14.30, asa ca nu ezita. Tare mi-e ca o sa fie fun!

Hai, ne vedem acolo! Cum unde? La JW Mariott in Bucuresti, vineri 5 octombrie, de la orele 9.

 

Iti multumim ca ai citit acest articol, daca ai o intrebare sau sugestie, te invitam sa adaugi un comentariu.

Daca ti-a placut acest articol, am aprecia un LIKE & SHARE. De asemenea, te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.
Previous articleProvocarea de a participa la SuperBlog
Next articleO garderobă chic se crește de mică
Veni Vidi Amo s-a născut dintr-o pasiune imensă pentru oameni și locuri vizitate de-a lungul timpului. Speranța mea este că poveștile, fotografiile și informațiile noastre să vă inspire și motiveze să cuceriți, la rândul vostru, lumea și să cunoașteți culturi și oameni noi, mâncare delicioasă și să aveți experiențe memorabile, de povestit peste ani și ani. Dacă ai ajuns deja până aici, înseamnă că împărtășim pasiunea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.