1 min read

În ianuarie nici iarba nu crește. Și dacă tot ne-am petrecut o bună bucată de timp din decembrie până acum plănuind propriile noastre vacanțe (și tot nu am ajuns la nici un numitor comun), am decis să îi ajutăm și pe alții, super punctual, să și le planifice pe ale lor. Sau măcar să le dăm niște idei spre încotro să-și îndrepte atenția.

Așa s-a concretizat Vacanță fără agenție, un proiect marca Veni Vidi Amo! lansat pe 16 ianuarie 2019. Ne-am petrecut puțin peste un an de zile in analize de piață, încropit liste cu aspecte definitorii ale noului proiect, aspecte care au format scheletul noii platforme și care sperăm să placă și să atragă.

Cu ce se deosebește Vacanță fără agenție de alte site-uri de profil de pe piață?

Ne-am dorit în primul rând ca Vacanță fără agenție să aibă o bază simplă, ușor de înțeles pentru oricine este interesat de domeniul vacanțelor DIY.

Cu toate acestea, ne-am dorit parcă ceva în plus față ce există momentan pe piață, așa că am ciulit urechile, am citit cât de mult am reușit despre ceilalți, până am ajuns la o formă de început a proiectului.

  • vacanțe ieftine, pe cont propriu, către toate destinațiile.
  • zboruri ieftine, ideal cu o singură escală (maxim două, dacă diferența de cost merită efortul)
  • cazări clasate pe 3 categorii de preț, ca să acoperim nevoile a cât mai multor călători: buget (până în 25 de euro/noapte/persoană), standard (până în 49 de euro/noapte/persoană) și confort (între 50 și 79 de euro/noapte/persoană). Intenția noastră este de a publica doar cazări cu mic-dejun și baie proprie, pentru a asigura un minim de confort și intimitate.
  • vacanțe personalizate la cerere.

Ne dorim să ne putem concentra pe cât mai multe aeroporturi din țară, pe cât posibil, pentru a putea bucura cât mai mulți iubitori de vacanțe și călătorii.

Suntem abia la început, așa încât publicăm o singură ofertă pe zi. Fiecare oferta conține propuneri de activități pentru destinația respectivă, precum și costuri pentru închiriat mașini sau bilete de tren – acolo unde se aplică.

Vacanță fără agenție este departe de a fi o agenție de turism; este mai degrabă o platformă care publică oferte zilnice pentru vacanțe și zboruri ieftine, DIY, pe cont propriu. Rezervările sunt efectuate în întregime de către fiecare persoană în parte, iar eventualele întrebări sunt adresate platformelor de pe care s-au efectuat rezervările.

Ne dorim să ne adunăm cât mai mulți pe pagina de Facebook (momentan), iar în viitorul apropiat pe Twitter și Instagram.

***

Vacanta fara agentie

Iti multumim ca ai citit acest articol, daca ai o intrebare sau sugestie, te invitam sa adaugi un comentariu.

Daca ti-a placut acest articol, am aprecia un LIKE & SHARE. De asemenea, te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si pe Instagram.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.